Com capta l’atenció el vídeo?

Atenció

La imatge és la eina de comunicació amb els nostres clients més potent que tenim al nostre abast. I, per alguns motius, el vídeo té una major capacitat d’atracció de l’atenció dels clients per a que rebin el nostre missatge.

En primer lloc, el vídeo online sobresurt per sobre de les altres formes comunicatives perquè és molt directe. Es poden explicar moltes coses en molt menys temps. I si hi ha una cosa que ens escasseja com a persones és el temps. Una explicació del CEO o director d’una empresa sempre arribarà més si l’explica a través d’un vídeo que si es fa a través d’un text. I podrà dir més coses.

En segon lloc, aquest missatge arriba amb més facilitat al cor dels nostres clients potencials. Les emocions son part del que porta a algú a comprar un producte. Els vídeos, en contraposició al text, tenen una capacitat més gran d’emocionar a la gent.

El tercer motiu té a veure amb el sentit de la vista. Un text “no es mou”, i els nostres ulls estan dissenyats per focalitzar-se sobre allò que es mou. El moviment fa que l’ull es mogui inevitablement cap el vídeo. Només cal dotar-lo d’un bon contingut.

Per últim, el vídeo té la capacitat d’explicar molt en molt poc temps. Cadascuna de les imatges que apareixen està transmeten un munt de coses. Ben dissenyat, és capaç d’explicar tot d’una les coses d’una forma senzilla i, a la vegada, deixant clar els detalls.

El vídeo online és la eina més potent que tenim al nostre abast a un preu assequible. La comunicació amb aquest canal és factible per a qualsevol empresa amb ganes d’innovar en l’àmbit del marketing. Tingui la mida que tingui.

Leave a Comment