Estratègies de marketing digital

Alella Emprèn

El dia 28 de Maig de 2013 hem fet una conferència sobre estratègies de marking digital a la primera edició de l’Alella Emprèn. L’objectiu és introduir com afrontar el repte de gestionar la multitud de canals dels quals disposem.

No és gaire diferent preparar un projecte de marketing digital d’altres coses. Nosaltres hem destacat 5 passos fonamentals:

post alella copia

Conèixer la meva oferta: És impossible establir un missatge clar als teus clients si no coneixes bé les característiques del teu producte. Quin és el seu posicionament al mercat? Quin valor estas afegint? Si no vens, llavors innova. Si no el trobes i vens, segueix buscant. I quan el trobis, també innova!
Definir el missatge: És clau saber què vols transmetre. Sense un missatge clar, l’èxit serà difícil d’obtenir. Per no dir impossible. Recorda que aquest missatge ha de ser coherent amb independència del canal que decideixis utilitzar per fer-lo arribar.

Escollir les eines: Internet n’ofereix moltíssimes. No totes et seran necessàries o consumiran tot el teu temps. Escull quines necessites per a fer arribar el teu missatge.

Fixar objectius: Deixa clar què vols aconseguir. Tot tant quantificable com puguis. Que a l’hora de avaluar-ho sigui fàcil veure si els has assolit o no. I no tinguis por si et passes o et quedes curt. El més interessant és poder fer la reflexió de per què t’has passat o t’has quedat curt!

Executar: Una de les coses que, de vegades, oblidem. Executar tenint en compte tot el que has fet. Sempre amb cicles curts i amb prou cintura com per canviar d’estratègia si és necessari.

Estrategies de marketing digital from Alberto Lacasa

Leave a Comment