Èxit audiència DOC Joan Sales

 

 

 

Dilluns 24 de juny, el Canal 33 va emetre el documental de Daltabaix en el que Inquiets Media SL ha col.laborat:Joan Sales. L’home incòmode, la veritat que fa nosa.”

Durant els darrers 6 mesos hem treballat molt intensament en la preparació, rodatge i edició d’aquest rellevant documental (fotografies dels rodatges aquí), i el premi ens ha vingut en format de bones audiències.

Making off  docusales

 

És un orgull veure que el documental d’en Joan Sales és un dels documentals culturals més vistos del canal33 amb 54mil espectadors i una quota de pantalla (o share) del 2,2%, el mateix share que el popular programa “Òpera en Texans”.

Durant l’emissió del mateix les xarxes socials anaven carregades de missatges positius i d’agraïment per un documental com aquest. Alguns reconeixien descobrir Joan Sales mentre altres citaven les intervencions d’alguns dels participants del documental (Isona Passola, Jordi Pujol, Anna Punsoda…). Això va fer que el hastag #docusales es posicionés a twitter, com a Trending
Topic a l’àrea de Barcelona segons Trendinaliabcn)

twitter trend sales

Podeu seguir els twitts amb el #docusales a través d’aquest enllaç.

Dies abans de l’estrena la premsa es feia ressò del documental i es va organitzar un passi previ ( dimecres 19-6) a l’auditori de la Facultat Blanquerna de Comunicació Audiovisual, en el que ja vam recollir les primeres impressions (bones!) de participants, mecenes i figures de la cultura i el periodisme (veure fotos presentació). Faltava però la prova de foc, que segons sembla a jutjar per les audiències i comentaris, vam superar amb nota.

making off

 

Tots aquells que no vareu poder assistir al passi previ i no el vau poder seguir per televisió, podeu veure el documental a través del sistema de vídeo a la carta de TVC (3alacarta.cat).
Amb la comoditat de triar l’hora i el moment, accediu a aquest enllaç i mireu el documentat en el vostre ordinador. Si disposeu d’un smartTV també el podreu veure des del televisor.

 

sales a la carta
Gràcies a tots els que l’heu vist, el veureu, als que el recomanareu i als qui ens heu donat suport durant tot o part del procés.

 

Equip #docusales Inquiets Media SL

 

Leave a Comment