Neus Català rep la medalla d’or de la Generalitat

Neus Català ha rebut el 9 de març de 2015 la medalla d’or de la Generalitat. Filla del Priorat, la Neus va impulsar les Joventuts Socialistes Unificades. Això la va portar a l’exili un cop es va acabar la guerra. La van detenir els nazis i va acabar al camp de concentració a Ravensbrück.

Inquiets Mèdia vam tenir l’oportunitat de fer-li un documental, que es va emetre a TV3. Vam acompanyar-la a la commemoració del 60è aniversari de l’alliberament del camp i vam parlar de la seva feina activa per recuperar la memòria històrica.

Al documental, ella mateixa ens descriu les barbaritats que allà es produïen. Ho explica amb la fortalesa d’algú que ha estat capaç d’enfrontar-se a les injustícies. També aconsegueix sorprendre’ns quan ens demostra que l’ésser humà és capaç de somriure, fins i tot, en les pitjors ocasions.

Aquest és el resultat de la feina que vam fer:

Documental “Neus Català: Retorn a Ravensbrück” from inquiets media on Vimeo.

Comments (0)

 1. Your comment is awaiting moderation.

  Аквариум biOrb LIFE 15 MCR черный – Представляем для Вас Аквариум biOrb LIFE 15 MCR черныйОсобенности продукта • Великолепный аквариум с цветной светодиодной подсветкой и пультом д/у • Полный комплект • В качестве стекла использован – легкий, прозрачный и крепкий акрилСпециалисты нашей компании готовы оказать услуги монтажа приобретённого у нас оборудования. – Аквариум biOrb LIFE 15 MCR черный

  аквариумы для красноухих черепах купить,
  купить аквариум аква,
  экосистема аквариума купить,
  песчаник для аквариума купить.

Leave a Comment