Neus Català rep la medalla d’or de la Generalitat

Neus Català ha rebut el 9 de març de 2015 la medalla d’or de la Generalitat. Filla del Priorat, la Neus va impulsar les Joventuts Socialistes Unificades. Això la va portar a l’exili un cop es va acabar la guerra. La van detenir els nazis i va acabar al camp de concentració a Ravensbrück.

Inquiets Mèdia vam tenir l’oportunitat de fer-li un documental, que es va emetre a TV3. Vam acompanyar-la a la commemoració del 60è aniversari de l’alliberament del camp i vam parlar de la seva feina activa per recuperar la memòria històrica.

Al documental, ella mateixa ens descriu les barbaritats que allà es produïen. Ho explica amb la fortalesa d’algú que ha estat capaç d’enfrontar-se a les injustícies. També aconsegueix sorprendre’ns quan ens demostra que l’ésser humà és capaç de somriure, fins i tot, en les pitjors ocasions.

Aquest és el resultat de la feina que vam fer:

Documental “Neus Català: Retorn a Ravensbrück” from inquiets media on Vimeo.

Comments (0)

 1. Your comment is awaiting moderation.

  Насос скважинный “Vodotok” БЦПЭ-Н-100-0,5-63м – Предназначение: Модели насосов серии БЦПЭ-Н предназначены для перекачивания только чистой воды из колодцев, резервуаров, скважин, для использования в гражданских и индустриальных областях, садоводстве поливе и т. д. Насосы моделей БЦПЭ-Н имеют рабочие колеса, корпус, крыльчатку, вал, корпус мотора, сетчатый фильтр, диффузор из нержавеющей стали марки AISI 304 SS. Комплектация: Насос в сборе – 1 шт. Руководство по эксплуатации – 1 шт. Гарантийный талон – 1 шт. Упаковка – 1 шт. *Производитель имеет право изменять вышеуказанную комплектацию.Насос скважинный “Vodotok” БЦПЭ-Н-100-0,5-63м
  Насосы на выбор –
  насос для скважины поверхностный для дачи,
  лучший глубинный насос для скважины,
  центробежный насос для скважины купить,
  насос для скважины 60,
  вибрационный насос для скважины.

Leave a Comment