Presentació Docu Joan Sales

Presentació Joan Sales, l'home incòmode, la veritat que fa nosa

Ahir vam presentar el documental “Joan Sales; l’home incòmode, la veritat que fa nosa”, que hem produït conjuntament amb l’equip de Daltabaix. Ho vam fer a l’auditori de la Blanquerna, a la Ramon Llull. I ho vam fer acompanyats de molta de la gent que ha participat. Alguns van col.laborar amb diners. D’altres formant part de l’equip que ha fet la producció, música, muntatge…

En primer lloc, dir-vos que va ser molt emocionant. El director, en Francesc Canosa, va dirigir-nos unes paraules molt emotives explicant-nos la importància que té en la seva vida i pel país una figura com la del Joan Sales. És per això que aquest projecte té una bona dosi de projecte vital.

Uns minuts després va arrencar el documental. Es va fer el silenci i l’auditori va quedar inundat pels colors i la veu de l’autor i editor català. Assegut allà entre més d’un centenar de persones, era possible percebre que la projecció estava despertant interes entre els assistents.

Acabat el documental, l’aplaudiment va ser rotund i força llarg. La gent ens va agrair la feina feta i afegiria que ens va semblar molt sincer. I, si ens permeteu, ens fa especial il.lusió que les persones de l’equip que encara no havien pogut veure el resultat final complet i els entrevistats al documental que hi van assistir, estaven especialment contents.

Per descomptat, moltíssimes gràcies a tots els que vau venir a acompanyar-nos a compartir un moment important en el nostre creixement com empresa. També a tots els que ho heu fet possible, ja sigui donant suport, posant diners o treballant.

Si us ve de gust, podeu veure el tràiler del documental aquí. I també volem recordar-vos que el dilluns a les 23 hores l’emetran al Canal 33. No us el perdeu!

Leave a Comment