Sincronitzar-se amb els clients

conectar con clientes

Qui no ha plorat mai al cinema? Qui no ha patit perquè temia que el protagonista d’una pel.lícula no assolis els seus objectius? Qui no ha tingut el cor en un puny perquè el seu espia favorit estava ben acorralat?

El llenguatge visual i les imatges en general tenen una enorme capacitat de provocar la nostra empatia i solidaritat. Per descomptat que la identificació també pot arribar per mitjà del text. Però els lectors sempre han de fer més esforç que aquells que estan veient un vídeo, sigui del tipus que sigui.

A més, en un vídeo el cos de la persona que surt a escena ens està dient moltes coses. La seva posició corporal, el seu to de veu, la posició de les mans. Tota aquesta informació en forma de text es perd.

Diversos estudis demostren la enorme capacitat que el vídeo te de generar l’empatia de l’espectador envers les persones que surten als vídeos. I de forma ja intuïtiva, és un fenomen que tots hem experimentat ja sigui veient un film o l’última caiguda al youtube (gairebé ens fa més mal a nosaltres que a l’accidentat).

Per això, si el que vols és augmentar la relació amb els teus clients, si el que vols és “sincronitzar-te” amb ells, el vídeo és una eina molt útil. Sens dubte, les ventes es veuen reforçades i, sobretot la fidelització, serà molt més duradora.

Leave a Comment